Autor: Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledž • 11. oktoober 2023

Kestlikkusaruandlus peab olema masinloetav

Tulevikus on vaja üle minna reaalajamajandusele, millega kaasneb masintöötlevate aruandlussüsteemide loomine ning masinloetavate aruannete edastamine nii riigile kui ka Euroopa Liitu, kirjutab Sisekaitseakadeemia Finantskolledži lektor Maret Güldenkoh teemaveebis raamatupidaja.ee.
Sisekaitseakadeemia Finantskolledži lektor Maret Güldenkoh
Foto: Raul Mee

Kestlikkusaruandluse eesmärgiks on laiemas mõttes nii finantsandmete kui ka mittefinantsandmete omavaheline sidusus ja digitaliseerimine. Nii Eestis kui ka Euroopa Liidus tuleb ettevõtjatel arvestada mitmete muutustega.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077