Autor: Finantsuudise.ee • 13. oktoober 2023

Pessimistlikud prognoosid lähiajal ei taandu

Eesti ja Euroopa majandusprognoosid on olnud juba pikalt pessimistlikud ning lähiajal ei ole näha selles osas muutuseid, tõdes SEB ettevõtete panganduse juht Peep Jalakas.
SEB ettevõtete panganduse juht Peep Jalakas. Foto: Jake Farra

Värskelt SEB ettevõtete panganduse juhiks saanud Peep Jalakas nentis, et mõistagi avaldavad sellised mastaapsed kriisid nagu pandeemia ja sõda majandusele ja ettevõtete tervisele pikaajalist mõju, kuid avavad ka uusi võimalusi, mis võivad tugevdada ettevõtete pikaajalist väljavaadet ja konkurentsivõimet.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077