Autor: Anu Jõgi • 13. oktoober 2023

Soome tööstustellimused kuivavad kokku

Soome statistikaameti andmetel jäi Soome tööstuse uute tellimuste väärtus augustis pea 22 protsendiga eelnevale aastale alla, kirjutab Äripäev.
Soome terasetootja Outokumpu. Foto: Kaader Outokumpu tutvustusvideost

Kuigi amet märgib, et ühe kuu tulemustest ei maksa kaugeleulatuvaid järeldusi teha, sest kuust kuusse muutuvad numbrid küllaltki suurelt, siis alates veebruarist on tellimused järjest iga kuu aastatagusest ajast väiksemaks jäänud.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077