Autor: Finantsuudised.ee • 16. oktoober 2023

EVEA kritiseerib valitsuse e-arvete plaani

Valitsuse plaan kehtestada hiljemalt 2025. aastast kõigile ettevõtjatele kohustus esitada arved vaid masintöödeldavate e-arvetena ei arvesta väikeettevõtjate eripära, teatab EVEA ja leiab, et üleminek toimuma etapiviisiliselt ja vabatahtlikult.
Foto: Sven Arbet

Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsioon (EVEA) toetab ettevõtete raamatupidamise digitaliseerimist, kuid see ei tohi suurendada väikeettevõtjate halduskoormust ega kulusid. Eesti on teel reaalajamajanduse poole, kuid see üleminek ei tohiks tekitada veelgi suuremat stressi kobarkriisis ja majanduslanguse ajal ellujäämise nimel võitlevatele ettevõtjatele, edastab EVEA pressiteade.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077