Autor: Finantsuudised.ee • 19. oktoober 2023

SEB uuring: suurettevõtete kindlustunne on viimase kümne aasta madalaim

Eesti suurettevõtete kindlustunne on aastaga saanud suure hoobi, näitab SEB uuring. Ärikeskkonda peab väga soodsaks või soodsaks vaid 25% Eesti suurfirmade finantsjuhtidest, mis on kümne aasta madalaim näitaja. Samas on vähenenud Balti finantsjuhtide mure tööjõu ja tooraine kättesaadavuse pärast.
SEB ettevõtete panganduse valdkonna juht Peep Jalakas.
Foto: SEB

Kõige suuremad optimistid on Leedu suurettevõtete finantsjuhid, kellest 51% peab majandusolusid väga soodsaks või soodsaks ning Lätis on vastav protsent 39. Eelmisel aastal andis Eestis äriväljavaadetele positiivse hinde 39% ning kahe aasta eest väljendas optimismi lausa 62% suurettevõtetest.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077