Autor: Jaan Martin Raik • 20. oktoober 2023

Hiina kolmanda kvartali majanduskasv ületas prognoose

Kolmapäeval teatas Hiina 4,9% suurusest majanduskasvust kolmandas kvartalis, mis ületas analüütikute prognoose, kirjutab Äripäev.
Hiina majanduse ankruks on praegu kinnisvarasektor. Foto: AP Photo/Scanpix

Aastane majanduskasv oli kolmandas kvartalis 4,9%, kuigi analüütikud ootasid majanduskasvuks keskmiselt 4,6%. Kvartalivõrdluses kerkis Hiina majandus 1,3%, mis järgneb 0,5% suurusele majanduskasvule teises kvartalis, avaldas Hiina riiklik statistikaamet.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077