Autor: Jaan Martin Raik • 25. oktoober 2023

LHV teenis kvartaliga enam kasumit kui mullu üheksa kuuga

LHV Group teatas kolmanda kvartali tulemused, mille kohaselt teenis pank 39,5 miljonit eurot puhaskasumit. Kõik LHV ärid olid kolmandas kvartalis kasumis.
LHV Ühendkuningriigi pank teenis kolmandas kvartalis juba 3,2 miljonit eurot puhaskasumit.
Foto: Liis Treimann

Kolmandas kvartalis teenis LHV Group 39,5 miljonit eurot puhaskasumit, millest 36 miljonit eurot teenis LHV Pank. Ühendkuningriigis tegutsev LHV Bank Limited teenis kvartaliga 3,2 miljonit eurot puhaskasumit, Varahaldus 0,6 miljonit ja Kindlustus 0,3 miljonit eurot puhaskasumit. Kvartali võrdluses kasvas panga puhaskasum 10,6%, kuid aasta varasemaga on kasum kasvanud 3,7 korda.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077