Autor: Eveliis Vaaks • 30. oktoober 2023

Tele2 finantsjuht Kertu Leppik: käibemaksutõusu läbi viimisele läheb meil meeletu ressurss

Tele2 finantsjuhi Kertu Leppiku sõnul on uuest aastast jõustuv käibemaksutõus ettevõttelt äärmiselt suurt ressurssi nõudev muudatus.
Tele2 finantsjuht Kertu Leppik. Foto: erakogu

See on väga väljakutserohke projekt, sest toob kaasa mitte ainult lisakulu IT-arendusteks, vaid ka ajakulu kliendibaasi analüüsimisele, selgitas Leppik. “Tegeleme praegu sellega, et hinnatasemed jääksid ka pärast käibemaksutõusu klientidele lubatud tasemele ning et me ei taganeks varasematest kokkulepetest.“

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077