Autor: Finantsuudised.ee • 30. oktoober 2023

VKE-de rahastaja: Eesti ettevõtjate maksedistsipliin on ikka veel väga hea

SME Finance’i ja Eesti Panga andmed kinnitavad, et hoolimata mitmendat kvartalit püsivast majanduslangusest on ettevõtjate maksedistsipliin endiselt hea.
SME Finance Estonia OÜ tegevjuht Reelika Sõnitsar.

„Eestis meil üle 60-päevaseid võlglasi ei ole ja me ei tähelda Eestis enda klientide puhul hetkel veel ka seda, et maksekäitumine oleks oluliselt halvenenud, vaid pigem püsib see stabiilselt väga madalal tasemel,“ rääkis SME Finance Estonia OÜ tegevjuht Reelika Sõnitsar.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077