Autor: Tööstusuudised.ee • 7. november 2023

Eesti tööstuse idufirma kaasas uuelt Soome fondilt ligi 5 miljonit eurot

Tööstussektori idufirma Fractory kaasas strateegiliste investorite abiga 4,8 miljonit eurot, mida plaanitakse kasutada laienemiseks.
Fractory asutaja Martin Vares.
Foto: Fractory

Lisakapitali plaanitakse kasutada olemasolevatel turgudel laienemiseks, peamiselt Ühendkuningriikides ning Skandinaavias, teatas ettevõte. Põhiline fookus on pakutava tootmisvõimekuse ja -mahu kasvatamisel, et seeläbi tugevdada olemasolevaid kliendisuhteid ning suurendada väärtuspakkumist kasvavale kliendibaasile.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077