Autor: Finantsuudised.ee • 16. november 2023

Luminor: ettevõtted peaksid oma finantsolukorra põhjalikult üle vaatama

Praegusel majanduslikult keerulisel ajal, kus nõudlus on vähenenud või kardetakse vähenemist ja ettevõtetel võib ühel hetkel tekkida makseraskusi, tasub oma finantsolukord üle vaadata ning vajadusel küsida pangalt juba ennetavalt erinevaid lahendusi, hoiatab Luminor.
Luminori peaökonomist Lenno Uusküla ütles, et nõudluse järsk vähenemine on teinud olukorra keeruliseks.
Foto: Liis Treimann

Luminori äripanganduse juhi Marjan Savtšenko sõnul on aeg praegu keeruline kõigi ettevõtete jaoks ja kindlasti mõtlevad paljud sellele, kuidas kulusid kokku hoida. „Ühe ettevõtte raskused kipuvad levima ka koostööpartneritele, sest tekib üksteisele võlgu jäämise ring,“ nentis Savtšenko panga pressiteates. „Kui on näha, et selline oht on tekkimas ja lisaks on veel ka finantskohustusi pankade ees, siis soovitame tulla sellest varakult pangaga rääkima.“

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077