Autor: Ela Lillemaa, Prisma Peremarketi finantsjuht • 16. november 2023

Prisma finantsjuht: inimeste kehvem finantsseis + käibemaksutõus = rohkem tähelepanu kaubavarude planeerimisele

Sarjas „Käibemaksukamm“ uurib Finantsuudised.ee, kuidas edeneb Eesti ettevõtetel valmistumine 1. jaanuarist kehtima hakkavaks kõrgemaks käibemaksu standardmääraks. Täna kirjutab oma ettevalmistustest Prisma Peremarketi finantsjuht Ela Lillemaa. Kui teilgi on käibemaksutõusu teemal muresid, rõõme, ettepanekuid või kogemusi, mida teistega jagada, pöörduge Finantsuudised.ee poole.
Foto: Raul Mee

Käibemaksu muudatus on kindlasti väljakutse IT süsteemidele. Eriti sel juhul, kui kasutusel on mitmeid erinevaid süsteeme ja kogu tegevuste kett tuleb toimima saada. Lisaks peab olema valmidus paralleelselt kasutada erinevaid maksumäärasid.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077