Autor: Finantsuudised.ee • 16. november 2023

Riigihangete hindamist tahetakse muuta

Riigihangete korraldajad peaks tulevikus arvestama hangetel senisest enam ka teisi väärtusi peale maksumuse, näevad ette strateegilised põhimõtted, mida rahandusministeerium tutvustas täna valitsusele.
Rahandusminister Mart Võrklaev.
Foto: Andras Kralla

„Sarnaselt teistele Euroopa riikidega oodatakse ka Eestilt lähtumist jätkusuutlikkuse eesmärkidest ning riigihangetes nähakse suurt potentsiaali toetamaks olulisi arengusuundi. Hangetega saab edendada majanduse konkurentsivõimet, innovatsiooni ja näiteks ka rohe-eesmärke,“ rääkis rahandusminister Mart Võrklaev ministeeriumi pressiteates.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077