Autor: Finantsuudised.ee • 20. november 2023

Laenude intressimäär on kasvanud

Pankade ja nendega seotud liisinguettevõtete poolt ettevõtetele antud üle aastase tähtajaga laenude intressimäär oli kolmandas kvartalis 6,34% ehk 2,82 protsendipunkti kõrgem kui aasta tagasi samal ajal, kirjutab Eesti Pank statistikateates.
Eesti Panga peahoone.
Foto: Raul Mee

Ettevõtete alla aastase tähtajaga laenude intressimäär oli 6,33% ning arvelduskrediidi ja muu uueneva krediidi intressimäär oli 5,82%

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077