Autor: Finantsuudised.ee • 24. november 2023

DelfinGroup alustab koostööd Eesti ettevõttega Wallester

Nasdaq börsil noteeritud Läti finantsettevõte DelfinGroup hakkab koostöös Eesti kapitalil põhineva ettevõttega Wallester AS pakkuma uut finantstoodet, mis võimaldab klientidel kasutada Visa virtuaalkaartide abil mugavat ja turvalist krediidiliini.
DelfinGroupi innovatsioonijuht Nauris Bloks
Foto: DelfinGroup

DelfinGroupi innovatsioonijuht Nauris Bloks sõnas pressiteates, et Wallesteriga koostöö eesmärk on pakkuda klientidele sujuvat ja turvalist laenukogemust. "Integreerides oma tooteportfelli Wallesteri virtuaalse kaarditehnoloogia, täiustame oma teenuseid, suurendame turvalisuse osakaalu ja keskendume klientide jaoks lihtsale ja mugavale kasutajakogemusele,“ lausus Nauris Bloks.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077