Autor: Finantsuudised.ee • 27. november 2023

Eesti majapidamiste hoiuste kasv on euroala kõrgeim

Euroopa Keskpanga andmetel on Eesti kodumajapidamishoiuste aastane kasv euroala kõrgeim.
Eesti pangajuhid minemas kohtumisele valitsusega.
Foto: Liis Treimann

Eesti kodumajapidamiste hoiuste aastane maht on kasvanud lausa 12,3%, ületades teisele kohale jäävat Horvaatiat pea 6%ga. Seevastu Soome majapidamiste hoiused on aastaga kahanenud 3% võrra. Põhjanaabritest veelgi rohkem on kahanenud Portugali, Itaalia ja Belgia kodumajapidamiste hoiustatav raha, viimases on langus lausa 5%.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077