Autor: Finantsuudised.ee • 27. november 2023

Luminor laenab Euroopa Investeerimispangalt 115 miljonit eurot

Euroopa Investeerimispank (EIP) ja Luminor Bank AS sõlmisid täna 115 miljoni euro suuruse laenulepingu toetamaks täiendavate laenude andmist väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele ning keskmise turukapitalisatsiooniga ettevõtetele Eestis, Lätis ja Leedus.
Laenulepingu sõlmimine.
Foto: Erik Peinar

EIP laenu kombineerimine Luminori ressurssidega võimaldab pakkuda ettevõtetele Balti riikides üle 332 miljoni euro väärtuses uusi soodsamate tingimustega laene.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077