Autor: Finantsuudised.ee • 28. november 2023

Estateguru: oktoober oli meie senini parim kuu

Oktoobris laekus Estateguru investorite kontodele 19,3 miljoni euro väärtuses tagasimakseid, mille hulgas oli ka 4,1 miljonit euro mahus sissenõudmisel olnud laenude laekumisi. Investorid rahastasid oktoobris 9,8 miljonit euro mahus uusi projekte.
Estateguru juht Mihkel Stamm.
Foto: Andras Kralla

“Tegemist on meie senini parima kuuga ja trend on positiivne juba hea mitu kuud, kusjuures lõppevatelt projektidelt ootame sarnases mahus tagasimakseid ka lähemas tulevikus,” kommenteeris tulemusi Estateguru juht Mihkel Stamm ja märkis, et suve algusest on tuntav ka investorite suurem huvi uute kinnisvaralaenude vastu.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077