Autor: Finantsuudised.ee • 5. detsember 2023

DelfinGroup kaasab 11 miljonit eurot äriarenduseks

Läti finantsettevõte DelfinGroup kaasas oma ajaloo suurima pangafinantseeringu, sõlmides Multitude Bankiga 11 miljoni euro suuruse krediidiliinilepingu, mille eesmärk on DelfinGroupi tegevuse arendamine.
DelfinGroupi juhatuse liige ja finantsjuht Aldis Umblejs.
Foto: Kaspars Dombrovolskis

„Tegemist on suurima pangafinantseeringuga DelfinGroupi ajaloos, mis näitab välispankade usaldust Läti finantssektori ja DelfinGroupi kui selle ühe liidri vastu. Meil on hea meel, et Multitude Bank hindab ettevõtte tegevust ja näeb meid kindla koostööpartnerina“ ütles DelfinGroupi juhatuse liige ja finantsjuht Aldis Umblejs pressiteates.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077