Autor: Finantsuudised.ee • 8. detsember 2023

Läti on juurde saamas uut panka. Panga juhatuse liige: Rootsi pangad kliente eriti ei hoia

Balti riikide pensionifondide haldur Indexo sai Läti Pangalt heakskiidu uueks aktsiaemissiooniks. Indexo kaasab kapitali, et alustada tegevust universaalpangana. Aktsiate märkimine algab 11. detsembril.
Indexo juhatuse liige Henrik Karmo. Foto: Indexo

Praeguseni on ettevõte tegelenud pensionifondide haldamisega ning on 125 000 kliendi ja 890 miljoni euro suuruse hallatavate varade mahuga Swedbanki ja SEB järel Lätis suuruselt kolmas teise samba pensionihaldur. Tänavu on Indexo kiirelt kasvanud – varade maht on tõusnud poole võrra ja klientide arv 30%.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077