Autor: Finantsuudised.ee • 8. detsember 2023

Madis Müller: ekspordi jätkuv vähenemine ei ole hea märk

Eesti jõukuse kasv sõltub sellest, kuidas suudavad Eesti ettevõtted ja Eesti majandus konkurentsis püsida ning kriisidestki oleme varem välja saanud suuresti ekspordi toel, ütles Eesti Panga president Madis Müller.
Eesti Panga president Madis Müller.
Foto: Raul Mee

Praeguses majanduslanguses on Eesti ettevõtjatel tulnud tegutseda tingimustes, kus kulubaasi kasv on olnud konkurentide omast kiirem, Venemaaga seotud tarneahelad katkenud ning peamiste eksporditurgude nõudlus kesine. Eesti eksport on languses.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077