Autor: Finantsuudised.ee • 15. detsember 2023

Tallink maksab koroonalaenu riigile tagasi

Tallink Grupp sõlmis sel nädalal sündikaatlaenu lepingu, mille tulemusena tagastatakse muu hulgas Eesti riigilt 2020. aastal saadud 100 miljoni euro suurune laen.
Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene
Foto: Liis Treimann

Tallink Grupp allkirjastas sel neljapäeval, 14. detsembril, sündikaatlaenu lepingu, mille tulemusena refinantseerib mitme viimastel aastatel võetud oluliste laenude jäägid. Eesti Vabariigi vaatest olulisim laenu tagastus puudutab Tallink Grupile KredExi poolt esimesel COVID-pandeemia aastal 2020 antud 100 miljoni euro suurust laenu. Antud laenu eest on Tallink Grupp KredExile viimase kolme aasta jooksul maksnud intressi 8,9 miljoni euro ulatuses, millele lisanduvad laenulepingu sõlmimise ja lõpetamisega seotud ühekordsed tasud.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077