Autor: Finantsuudised.ee • 18. detsember 2023

Osa turundustööst on juba täpsem kui finantsisti töö, aga ärge siiski alahinnake ka vanakooli turundust

Viimase 15-20 aasta jooksul on turundusest saanud otsekui kahestunud isiksus, rääkis McKinsey vanempartner Kelsey Robinson ettevõtte taskuhäälingu saates „Funnel vision: Marketing with an investor mindset“.
Foto: duchessa/FreeImages

Üks pool on traditsiooniline brändi ehitamise tegevus, aga teine on kõik, mis on turundussse lisandunud alates otsingumootoriturundusest. „See [uus pool] on väga mõõdetav. Saab kohe teada, kas see tegelikult viis müügini või mida muud see tegi,“ selgitas Robinson.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077