Autor: Finantsuudised.ee • 19. detsember 2023

Coop Pank kaasab 15 miljonit eurot energeetika roheprojektide rahastamiseks

Coop Pank AS ja Euroopa Liidu kaasrahastatud European Energy Efficiency Fund (edaspidi eeef) sõlmisid teisipäeval lepingu, mille alusel võtab pank fondist 15 miljonit eurot tagamata allutatud laenu energiatõhususe ja taastuvenergeetika projektide rahastamiseks.
Coop Pank võttis laeunu 10aastase tähtajaga.
Foto: Liis Treimann

Allutatud laenulepingu näol on tegemist panga teise taseme omavahenditesse kuuluva kapitaliinstrumendiga.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077