Autor: Finantsuudised.ee • 20. detsember 2023

Balti tippjuhtide palgad on sel aastal jõudsalt kasvanud

Eestis kasvasid organisatsioonide juhatuse liikmete põhipalgad sel aastal 11,7%, mida on mullusest pea kaks korda enam, selgub Figure Baltic Advisory tippjuhtide palgauuringust.
Juhtidele makstav palk on kasvanud.
Foto: Liis Treimann

Eesti palgakasv oli võrreldes teiste Balti riikidega aga isegi veidi tagasihoidlikum – Lätis kasvas tippjuhtide kuine põhipalk võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 12,6% ja Leedus 12,5%. Analüüsides vaid juhatuse esimeeste igakuist põhipalka, näeme suurimat tõusu Leedus (13,6%), järgnevad Läti (9,2%) ja alles kolmandana Eesti (8,8%).

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077