Autor: Hanno Lindpere, KPMG Baltics partner ja nõustamisteenuste juht • 20. detsember 2023

Hanno Lindpere raamatusoovitus juhtidele: "The Burnout Challenge", selle läbi lugemine aitab läbipõlemisi ennetada

Kogenud juht näeb vähemalt korra kuus õudusunenägu: teda kutsutakse juhtimiskoolitusele.

Detailid varieeruvad, kuid põhikomponendid korduvad. Konverentsiruum kesklinna hotellis, ümarlaud, grupitöö. Kohustuslikeks komponentideks projektor, ekraan, pabertahvel ning plastiliin. Koolitajaks enamustel juhtudel nooremapoolne teooriast pakatav kõrgelt haritud punapõskne entusiast, kes leidnud kiirtee motivatsiooni, harmooniliste inimsuhete ning äärmuslikematel juhtudel kõiksuse teooriani.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077