Autor: Villu Zirnask • 26. detsember 2023

Pärnu Finantskonverentsi 2024 avaesineja: kui otsus tehakse laiskusest, läheb asi viltu!

Vaata Pärnu Finantskonverentsi 2024 avaesineja Pata Degermani vapustavaid ekspeditsioonifotosid ja loe nendega seotud lugusid.
Foto: Mika Levälampi

Pata sai äsja Soomes agentuurilt MySpeaker aasta esineja tiitli, kusjuures see pole talle esimene säärane tunnustus. Pata meeliköitvate esinemiste vundamendiks on tema ekspeditsioonid, mida ta on alates 1990ndatest aastatest korraldanud kümneid, et rahuldada oma seiklushimu ja uudishimu.

Pata sõnul on ta oma 53 ekspeditsioonil Arktikasse ja seitsmel Antarktikasse näinud palju paralleele selle vahel, kuidas edukad ettevõtted õnnestuvad ja kui hästi ekspeditsiooni meeskond toimib. Tundmatusse astumine ja uute alade avastamine nõuab innovaatilisust ning valmisolekut muuta ja kohandada vanu mõtte- ja tegutsemisviise.

„Tihti piirame enneast tõketega, mille oleme kõigest oma mõtetes loonud, kuid me võime õppida neid ignoreerima, sest need pole tõelised. Te ei tohiks end tagasi hoida lihtsalt sellepärast, et idee tundub alguses võimatu,“ ütleb Pata.

Mis puutub Pata järgmistesse ekspeditsioonidesse, siis ütles ta MySpeakeri auhinna kätte saamisel: „Ma pole veel lõpetanud. Järgmisel kahel aastal on tulemas mõned huvitavad ekspeditsioonid, mis hõlmavad jääkarusid, Antarktikat, teadust ja võib-olla ka kosmost.“

NB! Pileti 2024. aasta Pärnu Finantskonverentsile saad osta siit.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077