Autor: Finantsuudised.ee • 27. detsember 2023

2024. aastal küsib statistikaamet andmeid 25 000 ettevõttelt. Kas sinu ettevõte on nende hulgas?

Statistikaameti teatel on 2024. aastal erinevate küsimustike valimitesse kaasatud rohkem kui 25 000 ettevõtet ja asutust.
Foto: Meeli Küttim

Valimisse sattumise kriteeriumid on küsimustike lõikes erinevad. Kõikse uuringu korral kogutakse andmeid kõigilt asjaomase sihtrühma ettevõtetelt. Kõikne uuring tehakse, kui sihtrühmas on vähe ettevõtteid või iga ettevõtte mõju statistikale on oluline, näiteks põllumajandusstatistika tegemisel. Lävendiga uuringute valimitesse kaasatakse kõik lävendi ületanud ettevõtted. Lävendiks võib olla näiteks välistehingute käive.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077