Autor: Finantsuudised.ee • 10. jaanuar 2024

Ellex Raidla: 2023. aasta tehingumaailma iseloomustasid pikale veninud läbirääkimised, 2024 tuleb sarnane

Kokku tehti Eestis 2023. aastal 137 tehingut, mis on 54 tehingut vähem, kui 2022. aastal. Vaatamata üksikutele olulistele tehingutele iseloomustas eelmise aasta Eesti tehinguturgu ettevaatlikkus ja investeerimist ootav vaba kapital, seisab suurtehinguid nõustanud Ellex Raidla advokaatide koostatud Tehinguradaris.
Ellex Raidla partner Sven Papp.
Foto: Kaupo Kikkas

2023. aastal toimus Eestis kokku 61 riskikapitali ja tehnoloogia valdkonna tehingut, 4 suurt kinnisvaratehingut, 9 emissiooni (sh börsivälised) ja 63 traditsioonilist ülevõtmise ja omandamise (M&A) tehingut ehk kokku 137 tehingut.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077