Autor: Finantsuudised.ee • 29. jaanuar 2024

Väikeettevõtjaid püüdev Finora Pank alustas tegevust ka Eestis

Eesti ettevõtjatele kuuluv Finora Pank, mis juba üle aasta on tegutsenud Leedus, avas filiaali ka Eestis. Väikeettevõtjaid püüdev pank tahab konkurente lüüa kolme asjaga.
Veikko Maripuu

Panga nõukogu esimehe Veikko Maripuu sõnul on uue panga esimene eesmärk Eesti väikeettevõtted majanduskriisist läbi ja tugevamatena edasi aidata. Finora Pangal on plaanis konkurentidest eristuda kiirema teeninduse ja paindlikumate tingimustega, seisab pressiteates.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077