Autor: Martin Johannes Teder • 2. veebruar 2024

Luminor kaotas lõunanaabrite pangamaksu tõttu viimases kvartalis kasumit

Kuigi Luminori panga maksueelne kasum kasvas neljandas kvartalis üle 10%, vähenes puhaskasum kõrgemate maksude tõttu Lätis ja Leedus pea 60%.
Taustal käivad jutud Luminori müügi kohta.
Foto: Liis Treimann

Panga puhaskasum oli neljandas kvartalis 16,4 miljonit eurot, aasta tagasi oli kasum sel perioodil üle 40 miljoni euro. Siiski kasvatasid intressitulud panga aastast kasumit. Luminori puhaskasum oli eelmisel aastal 194,7 miljonit eurot, 2022. aastal 124,7 miljonit eurot.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077