Autor: Finantsuudised.ee • 5. veebruar 2024

Briti kindlustusmaakler Howden laiendab Eestis haaret

Ühendkuningriigis peakorterit omav kindlustusgrupp Howden jätkab laienemist Baltimaades, kuna selle Eesti ettevõte Howden Kindlustusmaakler OÜ omandas sajaprotsendiliselt ASi Smart Kindlustusmaakler äritegevuse ning lisaks KindlustusEst Kindlustusmaakler OÜ äriklientide portfelli.
Howden Kindlustusmaakleri juhid ja omanikud: juhatuse esimees Andry Saarm (vasakul) ja tegevjuht Priit Helm.
Foto: Raul Mee

Tehingute tulemusena saab Howdeni Eesti harust siinse äriklientide turu suurim kindlustusmaakler ning grupp kavandab järgmisi omandamisi Baltimaades, teatas ettevõte.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077