Autor: Finantsuudised.ee • 7. veebruar 2024

Endine Swedbanki juhatuse liige, kes on minemas LHV nõukokku, sai Apollo Groupi tegevjuhiks

Meelelahutusettevõtte Apollo Group juhina alustas sel nädalal tööd endine swedbankur Liisi Znatokov, kes vahepeal oli lühikest aega Apollo omanikfirma MM Grupp nõukogu liige ning pidi saama ka LHV Groupi nõukogu liikmeks.
Liisi Znatokov
Foto: KARL KIRT

„Täna on esimene päev kõige imelisemast ja lõbusamast võimalusest, mis elu mulle kunagi ette on toonud – astun ametlikult Baltikumi suurima meelelahutuskontserni Apollo Grupi tegevjuhi kohale!“ kommenteeris Znatokov Linkedinis.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077