Autor: Finantsuudised.ee • 8. veebruar 2024

Estateguru kaudu investeeriti möödunud aastal enam kui 100 miljonit eurot

Eesti päritolu rahvusvahelise ühisrahastusplatvormi Estateguru kaudu investeeriti 2023. aastal kokku 101,9 miljonit eurot, millest 92,7 miljonit investeerisid jaeinvestorid ja 9,2 miljonit institutsionaalsed investorid. Investeeringute keskmine tootlus oli 9,7% ning investoritele tagasimakstud kogusumma ületas 140 miljonit eurot.
Estateguru juht Mihkel Stamm.
Foto: Andras Kralla

Kokku tegi lõppenud aastal Estateguru platvormil investeeringuid 29 890 unikaalset investorit, neist üle kolme tuhande tegid seda esmakordselt.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077