Autor: Finantsuudised.ee • 12. veebruar 2024

Eleving Group kasvatas mullu kasumit

Mitut kaubamärki hõlmav rahvusvaheline fintech-ettevõte Eleving Group, mis tegutseb mobiilsuse ja tarbimise finantseerimise segmentides 16 turul, teatas 2023. aasta auditeerimata majandustulemused. Kontserni EBITDA oli 77,2 miljonit eurot ja tulu 191,1 miljonit eurot.
Eleving Groupi tegevjuht Modestas Sudnius.
Foto: Raul Mee

Eleving Group saavutas kõigis kolmes põhitegevuses ühtlustatud tuluvoo. Paindlikud rendi- ja tellimuspõhised tooted tõid 2% langusega 2023. aasta tuludesse 50,4 miljonit eurot. Traditsioonilised rendi- ja tagasirenditooted tõid tuludesse 68,0 miljonit eurot, kasvades aastataguse perioodiga võrreldes 7%. Tarbimislaenude tulud tõusid märkimisväärselt üle 20%, lisades 2023. aasta tuludesse 72,7 miljonit eurot.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077