Autor: Finantsuudised.ee • 15. veebruar 2024

Tööandja ravikindlustus on kõige kiirema kasvuga kindlustusteenus kuuendat aastat järjest

Eesti Kindlustusseltside Liidu tegevjuht Mart Jesse.
Foto: Liis Treimann
Eesti Kindlustusseltside Liidu (EKsL) statistika kohaselt tegid mullu 1340 tööandjat täiendava ravikindlustuse, kindlustades kokku 55 600 töötajat. Tööandja ravikindlustuse kindlustusmaksete summa kasvas 30 protsenti 19 miljoni euroni.

EKsL-i tegevjuhi Mart Jesse sõnul on tööandja ravikindlustus kõige kiirema kasvuga kindlustusteenus kuuendat aastat järjest. „Teenus käivitus 2018. aastal, mil kehtestati maksuvabastus kindlustusmaksetele kuni 400 eurot töötaja kohta aastas. Keskmine aastane kindlustusmaksete summa kasv on olnud 108 protsenti alates 2019. aastast. Viimastel aastatel on kindlustusmaksete mahu kasvutempo küll langenud, aga siiski püsib rekordi kursil,“ ütles Jesse.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077