Autor: Finantsuudised.ee • 27. veebruar 2024

Bisly meeskonnaga liitub endine Clevoni finantsjuht

Veebruarikuust astub tehnoloogiaettevõtte Bisly finantsjuhi rolli endine Clevoni finantsjuht Kristjan Kõrgmaa, kes on olnud finantskontroller iduettevõtetes Veriff ja Skeleton ning Eesti Energias.
Kristjan Kõrgmaa
Foto: Bisly

„Kristjani eelnev kogemus aitab Bislyle luua tugeva vundamendi, mis on eriti oluline, arvestades, et ettevõte on värskelt avanud Suurbritannias müügikontori ja kaasanud sealsel turul esimesed partnerid. Lähiajal plaanib Bisly laieneda ka Saksamaa turule,“ kommenteeris Bisly COO Ants Vill.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077