Autor: Finantsuudised.ee • 5. märts 2024

SEB toetab uusi finantsidusid

SEB lõi käed Tenity inkubatsiooniprogrammiga, et toetada jätkusuutlike finantstehnoloogia iduettevõtete juurdekasvu.
SEB lõi käed Tenity inkubatsiooniprogrammiga.
Foto: SEB Pank

Koostöö raames pakutakse Tenity algavas programmis osalevatele ettevõtetele ligipääsu SEB mentoritele, innovatsioonikeskuse ruumidele ja kontaktvõrgustikule ning lisaks võimalust sobivuse korral kaasata SEB uut riskikapitali laenu.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077