Autor: Finantsuudised.ee • 14. märts 2024

Arco Vara: kvartaalne dividend on investoritele meelepärasem kui kord aastas makstav

Kinnisvaraarendaja Arco Vara teeb aktsionäridele ettepaneku jätkata eelmise aasta lõpuni kehtinud dividendipoliitikat, mille kohaselt makstakse aktsiaomanikele dividende neli korda aastas, kokku 6 senti aktsia kohta.
Arco Vara juht Miko Niinemäe.
Foto: Raul Mee

Esimese Eesti börsiettevõttena 2021. aastal kvartaalseid dividende maksma hakanud Arco Vara on saanud investoritelt oma dividendipoliitikale vaid positiivset tagasisidet ning ettevõtte juhi Miko Niinemäe sõnul võtsid aktsionärid kolm aastat tagasi uue dividendipoliitika koheselt hästi vastu. “Kui üldiselt on Eesti investor harjunud dividendi laekumist nägema vaid aasta keskpaigas, siis Arco Vara poolt saab dividenditulu nautida ka enne jõule – see valmistas investoritele heameelt,” selgitas börsiettevõtte juht ning lisas, et Arco Vara planeerib olenemata majandustsükli seisust sellise dividendipoliitikaga jätkata ka edaspidi.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077