Autor: Finantsuudised.ee • 21. märts 2024

Balti ehetemüüja tahab 10-protsendise intressiga võlakirju müües kaasata 17 miljonit eurot

Balti riikides tegutsev ehete jaemüügiettevõte Grenardi Group (GRENARDI ja GIVEN kaupluste emaettevõte) sai Läti Pangalt heakskiidu tagatud võlakirjade emissiooni korraldamiseks. Võlakirjade märkimine algab 25. märtsil ja kestab kuni 15. aprillini.
Foto: (c) ingus bajars

Võlakirjaemissioon toimub kõigis kolmes Balti riigis ja võimaldab grupil kaasata võlakirjaprogrammi raames avaliku pakkumise kaudu kuni 17 miljonit eurot. Esimeses osas plaanib ettevõte kaasata kuni 12 miljonit eurot. Fikseeritud 10% intressimääraga ja kolmeaastase tähtajaga võlakirjadesse saavad investeerida nii jae- kui ka institutsionaalsed investorid.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077