Autor: Finantsuudised.ee • 22. märts 2024

Advokaadibürooga RASK liitus ühinguõiguse ekspert Annika Vait

Advokaadibüroo RASK laiendas partnerite ringi. Seniste partneritega liitus ühinguõiguse ekspert Annika Vait.
RASKi ärinõustamise ja tehingute valdkonna kaasjuht ning partner Annika Vait.
Foto: RASK

Annika Vait omab varasemast kahe kümnendi jagu ühingunõustamise kogemust ning on selle aja jooksul pälvinud korduvalt kõrgeima tunnustuse rahvusvahelistes õigusturu ülevaadetes. Samuti on ta enam kui kümme aastat tegutsenud advokatuuri äriõiguse komisjonis, olles muu hulgas ka kaasautoriks Äripäeva käsiraamatutele.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077