Autor: Finantsuudised.ee • 25. märts 2024

Kapitali kaasamine muutub lihtsamaks

Rahandusminister Mart Võrklaeva sõnul on töös mitu seadusemuudatust, mis lihtsustavad väike- ja keskmise suurusega ettevõtetel Baltikumis kapitali kaasamist.
Rahandusminister Mart Võrklaev
Foto: Andras Kralla

Valitsus kiitis eelmisel nädalal heaks ja saatis riigikokku eelnõu, millega tõstetakse väärtpaberite avalikul pakkumisel väärtpaberiprospekti koostamise nõude lävend seniselt 5 miljonilt 8 miljonile eurole. Samal ajal on ühtlustamisel ka nõuded, mille alusel pakkuda väärtpabereid Baltikumis lihtsustatud korras.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077