Autor: Finantsuudised.ee • 1. aprill 2024

My Fitness sai Leedu spordiklubide keti ostuks laenu LHV-lt

My Fitnessi juhatuse esimees Erkki Torn.
Foto: Raul Mee
My Fitness ASi tütarettevõte UAB Gym Plius omandab Leedu suuruselt kolmanda spordiklubide keti UAB VS Fitness.

Tehingu järgselt tugevdab Gym Plius positsiooni suurimates linnades, kuid laieneb jõudsalt ka teistes Leedu linnades. Gym Plius, omandades 8 klubiga VS Fitnessi, on tehingu järgselt Leedu suurim spordiklubide kett opereerides kokku 24 klubi Leedus.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077