Autor: Finantsuudised.ee • 2. aprill 2024

Advokaadibürood FORT ja WALLESS ühinevad

Advokaadibüroode FORT ja WALLESS Eesti partnerid leppisid kokku büroode ühinemises. Ühinemise järel jätkatakse WALLESSi kaubamärgi all. Samal ajal liitub WALLESSi Läti bürooga Läti FORTi vaidluste lahendamise meeskond.
Ühinenud büroo partnerid Minni-Triin Park, Merit Lind, Piret Kergandberg (istuvad), Karl-Erich Trisberg, Kuldar-Jaan Torokoff, Andres Siigur, Rolan Jankelevitš, Hannes Vallikivi ja Elmer Muna. Pildilt puuduvad WALLESSi partnerid Erki Kergandberg, Margo Lemetti ja Edgar-Kaj Velbri.
Foto: Lilian Bon

„Ühinemine täidab WALLESSi strateegilist eesmärki olla juhtiv juriidilise täisteenuse osutaja kõigis kolmes Balti riigis. Kahe kogenud ja ambitsioonika büroo ühinemisest võidavad eelkõige kliendid,“ kommenteeris advokaadibüroo WALLESS juhtivpartner Piret Kergandberg.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077