Autor: Finantsuudised.ee • 2. aprill 2024

Coop Pank ja Coop Finants ühinesid

1. aprillil ühines Coop Finants emaettevõttega Coop Pank. Ühinemise tulemusel sai Coop Pangast Coop Finantsi õigusjärglane, kes võttis üle kõigi seniste Coop Finantsi klientide teenindamise.
Coop Finantsi kliendid kuululuvad nüüd Coop Panga alla.
Foto: Liis Treimann

Coop Panga erakliendipanganduse juht Karel Parve lausus, et klientide jaoks ei kaasne ühinemisega suuri muudatusi. Kõik Coop Finantsiga sõlmitud väikelaenu, järelmaksu ja Säästukaardi Pluss lepingud ja nendega seotud õigused ja kohustused jäävad kehtima ning nüüdsest teenindab kliente Coop Pank.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077