Autor: Finantsuudised.ee • 2. aprill 2024

Uus idu asub elukindlustusturgu raputama

Indrek Holst, kes juhtis 20 aastat SEB elukindlustust, ja Mihkel Mandre, kes juhtis üle 20 aasta Swedbanki elukindlustust, tõid täna Eestis turule kindlustusidu Lyfery Insurance, mis pakub hea tervisekäitumisega inimestele odavamat elukindlustust.
Indrek Holst ja Mihkel Mandre
Foto: Lyfery

Eesti on esimene testturg, mille põhjal ja pinnalt arendatakse toodet ja teenust edasi ning seejärel on sihikul suuremad Kesk- ja Ida-Euroopa riigid.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077