Autor: Finantsuudised.ee • 9. aprill 2024

Holm Pank kasvatas Eesti laenuportfelli 45%

Aprillis pangalitsentsi omandamise viiendat aastapäeva tähistav Holm pank väljastas 2023. aastal rekordmahus uusi laene. Eestis ja Lätis tegutseva ettevõtte netolaenuportfell kasvas 41%. Hoiuste maht kasvas 49% ning ettevõtte teenis rekordilised 1,6 miljonit netokasumit.
Holmi juhatuse esimees Kaspar Kalvet,
Foto: Holm Bank

Holmi juhatuse esimehe Kaspar Kalveti sõnul viis rekordtulemusteni viimaste aastate ulatuslikud investeeringud äriarendusse, innovaatiliste uute toodete turule toomine ning tarbijatele antud kõrgeima hoiuseintressi lubaduse pidamine.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077