Autor: Finantsuudised.ee • 17. aprill 2024

Advokaadibürood Lextal, RER ja ILAW tegutsevad nüüd nime Widen all, lubades mõelda kastist välja

Alates 16. aprillist on advokaadibüroo Lextal uus nimi Widen. Widen on Balti advokaadibüroo, mis sai alguse 2021. aastal Eesti Lextali, Läti RERi ja Leedu ILAW ühinemisel.
Advokaadibüroo Widen juhatus, vandeadvokaadid Oliver Nääs, Marge Männiko, Rainer Ratnik ja Rauno Kinkar.
Foto: Widen

Wideni partner, vandeadvokaat Oliver Nääs rõhutas, et kolm Balti advokaadibürood tahavad teha tipptasemel advokaaditööd, mis samas ei oleks liiga formaalne. "Widenis me usume vabaduse, vastutuse ja meeskonnatöö väärtustesse. Soovime, et meil oleks mõistuspärane tasakaal töiste ja eraelu eesmärkide vahel. Widenis peame olema advokaadid, kes vaimselt ja füüsiliselt suudavad alati anda endast parima ja tagavad hea kliendikogemuse.“

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077