Autor: Villu Zirnask • 18. aprill 2024

Pärnu Finantskonverentsil kuulutati välja mõjukaim finantsjuht ja kolleegipreemia saaja

Pärnu Finantskonverentsil kuulutati täna pärastlõunal välja Mõjukaim Finantsjuht 2024 ja kolleegipreemia saaja.
Mõjukaim finantsjuht 2024 Vaiko Tammeväli. Taamal kolleegipreemia võitja Terje Saarepuu.
Foto: Raul Mee

Mõjukaima finantsjuhi tiitli sai Eesti Gaasi finantsjuht Vaiko Tammeväli. Ta jäi žürii sõelale seoses Läti maagaasi jaotusvõrgu Gaso ostmisega Latvijas Gazelt – see oli oma 120 miljoni euroga möödunud aasta suurim M&A tehing Baltimaades ja Eesti üks kõigi aegade suurimaid investeeringuid Lätti – ning panusega Eesti Gaasi emafirma Infortari IPO korraldamisse.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077