Autor: Finantsuudised.ee • 18. aprill 2024

Konjunktuuriinstituut: erinevate sektorite kindlustunne on asunud liikuma erisuunaliselt

Eesti Konjunktuuriinstituudi (EKI) majandusekspertide paneeli märtsikuu hinnangust nähtub, et majanduse hetkeolukord on mõnevõrra parem kui eelmisel vaatlusel detsembris, kuid siiski allpool rahuldavat taset.
Foto: Konjunktuuriinstituut

Eesti Konjunktuuriinstituudi direktori Peeter Raudsepa sõnul uuringust midagi murrangulist ei järeldu. „Majanduskliima on mõnevõrra paranenud, kuid see ei võrdu majanduskasvuga ning seda on hetkel ka väga ennatlik loota,“ sõnas ta.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077